• Riksbyggen Jönköping
  Elastolit 001 Pansargrå
  100 m²
  09 januari 2019
 • Skanska Jönköping
  Elastolit R01
  200 m²
  09 januari 2019
 • PEAB Jönköping
  Elastolit 001 Pansargrå
  m²
  09 januari 2019
 • Markmiljö Jönköping
  Polymermatta
  350 m²
  09 januari 2019
 • HSB Jönköping
  Elastolit 001 Pansargrå
  500 m²
  09 januari 2019

Om oss

Vättertak AB startades 2017 och vårt mål är att bli det ledande takentreprenadföretaget i region Småland och våra kunders självklara val när det kommer till tätskiktsentreprenader och servicearbeten på tak. Vi har en samlad erfarenhet från tak-och byggbranschen på mer än 50-år. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Småland, Östergötland, Västra Götaland. Verksamheten omfattar tätskiktsentreprenader, service och takvårdsavtal. Entreprenadarbetet drivs från vårt lokalkontor i Jönköping tillsammans med nio heltidsanställda tätskiktsmontörer. Vårt engagemang i branschen omfattar även medlemskap i ett flertal organisationer.

ERFARENHET OCH SERVICE

Med vår långa erfarenhet kan vi ge Dig precis den service och trygghet Du har rätt att kräva från anbud till färdig produkt.

KVALITETSPOLICY

Det är Vättertak AB:s kvalitetspolicy att endast utföra entreprenadarbeten och tjänster som är av sådan kvalitet samt att vi utför det förväntade arbetet på ett fackmannamässigt och tillförlitligt sätt för att på så sätt förtjänar och vinner kundernas fulla belåtenhet och förtroende.

För att ytterligare öka Vättertak AB:s anseende, konkurrenskraft och lönsamhet är det nödvändigt att kvalitetstänkandet genomsyrar hela vår organisation. Var och en i organisationen skall ha kunskap om att det är dennes beslut och handlande som påverkar kvaliteten på vårt arbete och våra tjänster.

Kvaliteten och tillförlitligheten skall i alla avseende vara sådan, att våra kunder aldrig ska behöva tveka på att ha Vättertak AB som sitt naturliga val när det kommer till Tätskiktsentreprenader.